Nyttårsmarsjen-2013
Nyttårsmarsjen-2013

Start året med aktivitetskonkurranse

15. februar går startskuddet for den nasjonale aktivitetskonkurransen Den Store Nyttårsmarsjen 2013. Arbeidsplasser fra hele landet kan melde seg på og konkurrere internt og mot organisasjoner fra hele landet.

Publisert

(iStockphoto)

Hver deltaker får innlogging til en personlig nettside med flere motiverende funksjoner og en skritteller, opplyser arrangøren dytt.no. Målet er å krysse Grønland innen 5. april. For å nå målet i tide, må du og dine lagmedlemmer holde et daglig aktivitetsnivå på 10 000 skritt om dagen, som tilsvarer Helsedirektoratets anbefaling. All aktivitet registreres inne på den personlige nettsiden. Registrer aktivitet fra skrittelleren eller benytt aktivitetstabellen inne på siden, alle aktiviteter teller!

Lagkonkurranse på arbeidsplassen

Konkurransen er lagt opp som en lagkonkurranse på arbeidsplassen. Vi anbefaler at dere danner lag på to til åtte personer. Inne på nettsiden kan du følge din egen, lagets og andre deltakeres fremgang i et virtuelt kart, ulike topplister og i spennende grafiske fremstillinger.

Enkelt å holde motivasjonen oppe

Underveis i konkurransen blir det ukentlige oppdateringer inne på din nettside med spennende statistikk, intervjuer av deltakere og motiverende artikler skrevet av Dytts ernæringsfysiolog, Hilde Gravdal. Det blir også trekning av delmålspremier hver uke, og trekning av reisegavekort ved målgang blant alle deltakere på et lag som når målet innen 5. april.

Meld dere på

Å delta i konkurransen er både motiverende for alle ansatte og enkelt for dere som arbeidsplass. Alt dere behøver å gjøre er å melde dere på, resten ordner Dytt.

Lagene dannes først når alle er påmeldt og har registrert seg på nettsiden, så det går fint å melde seg på enkeltvis også hvis man ønsker det.

Nyheter i år

I konkurransen er målet også å samle hjerter og spare Co2, du kan følge din fremgang i nye topplister. Oppnå hjerter ved å utføre aktiviteter som forbedrer kondisjon. Disse aktivitetene er merket med et hjerte i aktivitetstabellen. Nå er det også enklere å registrere hver gang du har utført en Co2-vennlig aktivitet, bli med i konkurransen om å spare trær!

Få med deg dine kolleger – start året med å gjøre noe morsomt og aktivt sammen!

Påmelding skjer på nettsiden: www.dytt.no/nyttar

Meld deg på før 13. februar. Her kan du lese mer om konkurransen!

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS