HMs-magsinet 3/2023

Få tilgang til vårt digitale HMS-arkiv

HMS-magasinet tilbyr nå alle abonnenter tilgang til vårt søkbare digitale bladarkiv, helt tilbake til 2005. Dette er et rikholdig arkiv med utallige HMS-tips og mange reportasjer fra godt HMS-arbeid ute i virksomhetene.

Med økt digital satsing åpner vi også vårt bladarkiv tilbake til utgave 1 i 2005. Dette er et søkbart arkiv, der du enkelt kan grave fram eldre saker. Det betyr at du med et par tastetrykk kan finne tilbake til reportasjer du vet har vært publisert i HMS-magasinet.

Noen eksempler

Et raskt søk viser for eksempel at verneombudet er hyppig omtalt. Søker du på «Verneombudets hverdag», får du hele 77 treff. Og alle artiklene får nå våre abonnenter tilgang til. Et søk på «Ergonomitipset» viser at det er skrevet 40 ganger om temaet. Trening i arbeidstiden gir over 50 treff.

Fordeler for abonnentene

HMS-magasinet kommer også til å publisere mer innhold forbeholdt våre abonnenter. Her vil du få tilgang til nyheter og reportasjer, og få siste HMS-nytt.

Ønsker du å bli abonnent og få tilgang til vårt digitale arkiv, kan du tegne abonnement her.

21. årgang i 2021

HMS-magasinet er i 2021 i sin 21. årgang (2021). Nettsiden HMS-magasinet.no ble etablert i 2007, og her finner du tusenvis av saker om HMS og arbeidsmiljø.

Bladet er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd om HMS og arbeidsmiljø til alle bransjer, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser.

Magasinet kommer ut seks ganger i året.

Lik og følg gjerne HMS-magasinet på Facebook.

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra HMS-magasinet her.

Her kan du abonnere på HMS-magasinet.

Powered by Labrador CMS