Ole-Øystein-Larsen-og-jenny
Ole-Øystein-Larsen-og-jenny

Lunner vinner KLPs arbeidsmiljøpris

Lunner kommune vinner KLPs pris for Årets arbeidsmiljøprosjekt 2012 med sitt kultur- og kvalitetsarbeid under navnet Lea`n. Årets ildsjel er Kristine Borvik ved Søbakken sykehjem i Larvik.

Publisert

Prosjektleder Ole Øystein Larsen og fagleder Jenny Eide Hemstad i Lunner kommune. (Foto: KLP)

Lunner kommune har jobbet lenge og grundig med arbeidsmiljøet, skriver KLP på sine nettsider. Dette er en målstyrt, balansert og undrende kultur, som alle ansatte innlemmes i, heter det i begrunnelsen til prisen.

– Å vinne prisen for årets beste arbeidsmiljøprosjekt gir oss en stolthet for og en bekreftelse på at vi har gjort noe riktig, sier Jenny Eide Hemstad, fagleder/utviklingskoordinator i Lunner kommune.

Årets Ildsjel

"

Kristine Borvik(Foto: KLP).

Kristine Borvik, avdelingsleder ved Søbakken sykehjem i Larvik, ble kåret til Årets ildsjel for 2012.

– Det å vinne prisen gir oss enda mer tro på at det nytter, at det lille kan gjøre en forskjell og at sammen kan vi få til hva vi vil, sier prisvinner Kristine Borvik. Hun er glad for å vinne prisen som årets ildsjel, men vil også rose sine kollegaer.

Arbeidsmiljøpris for 12. gang

Det er 12. gang KLP deler ut arbeidsmiljøprisen. Hensikten er å fremme positive tiltak og prosesser på vei mot et best mulig arbeidsmiljø. Begge arbeidsmiljøprisene er på 150 000 kroner og skal brukes til eksisterende og nye arbeidsmiljøtiltak på vinnernes arbeidsplass – og deles ut lokalt hos vinnerne i februar 2013.

(klp.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS