Adm. direktør Ole Marthon Granberg med de nye hanskene. (Foto: Karine Christensen/Medvind24.no)

Vinner internasjonal designpris igjen

For andre år på rad har hanskeprodusenten Granberg AS blitt tildelt den internasjonale industridesignerprisen «Red Dot Award». Bedriften stakk av med prisen for produktdesign.

Publisert

«Red Dot Award» er en av de mest prestisjefylte og viktigste designpriser i verden. Som i fjor vant bedriften prisen med et nytt produkt i serien «slag- og kuttbeskyttende hansker».

Kraftig arbeidshanske

Granberg ble kåret til vinner for sitt nye produkt Granberg 5501. Hansken har en kraftig, men ytterst smidig slagbeskyttelse montert på en kuttresistent hanske som gir 360 grader kuttbeskyttelse på aller høyeste nivå 5 etter standarden EN 388. Den er spesielt egnet for ulike oppgaver innenfor vedlikehold, bygg og anlegg, olje- og gassrelatert virksomhet, bilindustri, mekanisk industri osv. der man risikerer slag på grunn av rekyler eller fallende gjenstander, klemskader og kuttskader fra skarpe kanter og gjenstander.

Norske arbeidshansker i 55 år

Granberg AS har produsert arbeidshansker siden 1961 og har vært bransjeleder i Norge i en årrekke og betjent det norske markedet fra sitt hovedkontor og lager på Bjoa på Vestlandet. I 2007 ekspanderte Granberg AS til Sverige for å betjene det europeiske markedet fra sitt lager i Falkenberg.

Granberg mottar prisen under den årlige Red Dot Gala i Essen i Tyskland i juli i år.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS