VeriPRO working setup with xtra Cushions.jpg
VeriPRO working setup with xtra Cushions.jpg

Pris for nyskapende produkt

En metode for å kontrollere om øreproppene dine holder mål, vant prestisjefylt pris i Storbritannia i år.

Publisert

Ved hjelp av en enkel test får du vite din personlige dempingsverdi. Dette har tidligere bare vært mulig i laboratorier. (Foto: Sperian)

British Safety Industry Federation Award er en årlig pris som deles ut til nye, innovative produkter som representerer et bidrag til forbedring av arbeidsmiljøet. I Birmingham i mai år gikk prisen til VeriPRO fra Howard Leight by Sperian for en metode for å kontrollere om øreproppene dine holder mål.

Kjenn din personlige dempingsverdi

Ved hjelp av et spesialkalibrert hodesett, en lydprosessor og en programvare som installeres på pc-en, kan du straks se om øreproppene dine er satt riktig i eller helt enkelt ikke innfrir løftene om demping. Brukeren lytter til en pulserende lyd i begge høretelefonene og justerer balansen til lydnivået oppfattes som like høyt i begge ørene. Etterpå gjentas prosessen med en hørepropp innsatt i det ene øret, deretter med hørepropper innsatt i begge. Denne metoden viser raskt resultatet for hvor effektive de spesifikke øreproppene er på brukeren. Brukeren får dermed vite sin personlige dempingsverdi. Dette har tidligere bare vært mulig i laboratorier. Fordelen med å kjenne din personlige dempingsverdi er at du kan få nøyaktig den beskyttelsen du faktisk trenger.

Unngå hørselsskader

– Ute på arbeidsplassene er det vanlig at de ansatte ikke bruker riktig type hørepropper, eller setter dem i på feil måte, hevder Peter Franzén. Peter har vært med på å utvikle VeriPRO, og han forklarer at de ansatte risikerer å få varige hørselsskader selv om de faktisk tror at hørselen er beskyttet. Med VeriPRO kan arbeidsledere enkelt sørge for at de ansattes hørsel er beskyttet. Med litt hjelp og opplæring på arbeidsplassene har vi kunnet bidra til at ansatte finner riktig hørepropp for nettopp deres behov, forklarer Peter Franzén.

For mer informasjon om VeriPRO, gå inn på nettsiden www.howardleight.com/veripro.

(Pressemelding fra Sperian)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

" Pris for nyskapende produkt En metode for å kontrollere om øreproppene dine holder mål, vant prestisjefylt konkurranse i Storbritannia i år.

British Safety Industry Federation Award er en årlig pris som deles ut til nye, innovative produkter som er et bidrag til forbedring av arbeidsmiljøet. I Birmingham i mai år gikk prisen til VeriPRO fra Howard Leight by Sperian for en metode for å kontrollere om øreproppene dine holder mål.

Kjenn din personlige dempingsverdi

Ved hjelp av et spesialkalibrert hodesett, en lydprosessor og en programvare som installeres på pc-en, kan du straks se om øreproppene dine er satt riktig i eller helt enkelt ikke innfrir løftene om demping. Brukeren lytter til en pulserende lyd i begge høretelefonene og justerer balansen til lydnivået oppfattes som like høyt i begge ørene. Etterpå gjentas prosessen med en hørepropp innsatt i det ene øret, deretter med hørepropper innsatt i begge. Denne metoden viser raskt resultatet for hvor effektive de spesifikke øreproppene er på brukeren. Brukeren får dermed vite sin personlige dempingsverdi. Dette har tidligere bare vært mulig i laboratorier. Fordelen med å kjenne din personlige dempingsverdi er at du kan få nøyaktig den beskyttelsen du faktisk trenger.Unngå hørselsskader– Ute på arbeidsplassene er det vanlig at de ansatte ikke bruker riktig type hørepropper, eller setter dem i på feil måte, hevder Peter Franzén. Peter har vært med på å utvikle VeriPRO, og han forklarer at de ansatte risikerer å få varige hørselsskader selv om de faktisk tror at hørselen er beskyttet. Med VeriPRO kan arbeidsledere enkelt sørge for at de ansattes hørsel er beskyttet. Med litt hjelp og opplæring på arbeidsplassene har vi kunnet bidra til at ansatte finner riktig hørepropp for nettopp deres behov, forklarer Peter Franzén. For mer informasjon om VeriPRO, gå inn på nettsiden www.howardleight.com/veripro.

(Pressemelding fra Sperian)

"

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS