Hansken-Picguard-fra-Speria.gif
Hansken-Picguard-fra-Speria.gif

Ny hanske motstår nålestikk

En ny hanske beskytter operatøren mot risiko for stikkskader, uten å miste sensitiviteten som trengs for små gjenstander.

Publisert

Hansken Picguard. (Foto: Sperian)

Arbeidstakere i forskjellige yrker er utsatt for risiko for stikkskader når de kommer i berøring med spisse gjenstander, slik som sprøyter, hypoderminåler, glasskår, barberblader og spiker.

Underhanske

Hansken Picguard er 0,5 mm tykk, og er derfor egnet til bruk som en underhanske. Hansken egner seg for arbeidstakere i avfallshåndtering, renovering, riving, vedlikehold av heiser osv.

Når den brukes som underhanske, er den beskyttet mot slitasje, smuss og slitasje, noe som øker levetiden, ifølge produsenten.

Lovende testresultater

Det finnes ikke noen europeisk standard med hensyn til beskyttelse mot sprøyter, og den nærmest tilgjengelige EN-standarden er EN 388 for perforering, som hansken oppfyller kravene til. Den eneste sertifiseringen som eksisterer for en nålespiss, er den amerikanske sertifiseringen ASTM 1342. Hansken Picguard har derfor gjennomgått en belastningsprøve, som ble gjennomført ved å bruke fem nåler av forskjellige diametre og lengder.

Hansken har bestått den amerikanske ASTM-testen for motstand mot punktering og nålestikk, og den oppfyller også det høyeste effektivitetsnivået for bestandighet mot abrasiv slitasje, rivebestandighet og punkteringsmotstand, og det nest høyeste effektivitetsnivået for skjærebestandighet testet mot EN 388, opplyser produsenten.

For flere opplysninger, besøk hjemmesiden: www.sperian.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS