Sperian-fallsikring-TwinTur
Sperian-fallsikring-TwinTur

Fallsikring for lave høyder

Ved arbeid under forhold med kort avstand til bakkenivå, vil bruk av doble falldempingsliner ikke være optimalt med hensyn til sikkerheten. Men det finnes ikke mange alternativer ved forflytning i for eksempel byggestillaser.

Publisert

(Ill. foto: Miller by Sperian)

Derfor har Miller by Sperian utviklet Miller Twin Turbo, som gir optimal bevegelsesfrihet ved arbeid med lav fallhøydeavstand. Denne løsningen erstatter doble falldempingsliner

Løsningen er enkel å koble til den bakre D-ringen på alle fallsikringsseler. Til koblingen festes deretter to fallsikringsblokker til erstatning for klatreliner og doble falldempingsliner. Med denne konstruksjonen har brukeren større bevegelsesfrihet og bedre sikring ved arbeid med lav fallhøyde.

Begge fallsikringsblokkene har en arbeidsrekkevidde på to meter og roterer i forskjellige retninger for å gi bedre bevegelse. Dette hindrer at vevbåndslinen tvinner seg. Linen rulles hele tiden ut og trekkes mykt inn uten støt eller hinder. Fallsikringsblokken kan også brukes uten D-ringkoblingen.

Lette i vekt

Miller TurboLite er en relativt nyutviklet fallsikringsblokk som er tilpasset forhold med kort fallhøyde. Den kan dessuten forankres ved fotnivå (fallfaktor 2), noe som gir et større bruksområde. Hver TurboLite-enhet veier kun 0,86 kg, og en dobbeltkobling blir lett å bære. I tillegg er produktet enkelt å montere og demontere, ifølge produsenten.

For flere opplysninger, besøk nettstedet: www.sperian.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS