workinnorway.no

Nytt nettsted for arbeidsinnvandrere

Det nye nettstedet workinnorway.no gjør det lettere for utenlandske arbeidssøkere å finne offentlig informasjon.

Publisert

(Skjermbilde fra workinnorway.no)

Gjennom det nyopprettede nettstedet blir det lettere for utenlandske arbeidssøkere å finne jobb og etablere seg i Norge, melder Arbeidstilsynet.

– Vi ønsker at arbeidssøkere som vil komme til Norge får enkel og god informasjon om hvordan de kan etablere seg og flytte hit. Like viktig er det at de får se hvilken type arbeidskraft vi har behov for og hvilken vi ikke har behov for, sier arbeidsminister Anniken Huitfeldt.

Statlig samarbeidsprosjekt

Workinnorway.no, som er utviklet av Arbeidstilsynet, Skatteetaten, Politiet, UDI og NAV, gir brukeren informasjon om skattesystemet, opphold og arbeidsforhold. Nettstedet lenker videre til relevant informasjon og tjenester på eksisterende offentlige portaler. I desember 2013 utvides workinnorway.no til å dekke utenlandske bedrifter som ønsker å tilby sine tjenester i Norge.

" Arbeidstilsynet har i forbindelse med arbeidet med det nye nettstedet også oversatt en del informasjon til engelsk. (arbeidstilsynet.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS