Arbeidsradio-Panasonic 1

Musikk til arbeidet

En ny arbeidsradio er robust og skal kunne gi høy beskyttelse mot støv og vann.

Publisert

(Foto: Panasonic)

For mange av oss skaper musikk og muligheter til å høre på radio trivsel under arbeidet. Den nye arbeidsradioen fra Panasonic kan være et bidrag i så måte. Denne radioen har to kraftige høyttalere som er plassert i forkant for god lydopplevelse. Bass og diskant kan justeres for beste tilpasning til musikken som brukeren vil høre.

Kan kobles til smarttelefon

Arbeidsradioen drives av batterier på enten 14,4 V eller 18 V, eller den kan kobles til 230 V. Velg mellom å lytte til radio via FM-båndet, eller koble til en smarttelefon via Bluetooth. Musikk eller digitalradio kan dermed enkelt spilles av. Andre enheter kan kobles til via en AUX-ledning, opplyser leverandøren Proxll.

Beskyttet mot støv og vann

Smarttelefoner kan lades via en USB-port, og dersom du jobber utendørs har radioen kalt Panasonic EY37A2B høy beskyttelsesgrad mot støv og vann (IP64). Radioen kommer i salg i april og har en veil. pris på kr 2.200 eks. mva.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med leverandøren.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS