Savo-kontorstol

Svanemerket kontorstol

Brukervennlighet og miljø er stikkord for den første kontorstolen som oppfyller Svanemerkets nye miljøkrav.

Publisert

(Foto: SAVO)

95 prosent av kontorstolen Savo S3 kan gjenvinnes, og den er laget av over 60 prosent resirkulert materiale. Stoffet stolen er trukket med, tilfredsstiller kravene som det europeiske miljømerket Blomsten stiller.

Form og ergonomi

Savo bruker både designere og fysioterapeuter for å utvikle stolmodellene sine. Savo S3 er det den anerkjente norske formgiveren Johan Verde som har laget. Stolen er ergonomisk avansert, men svært brukervennlig og populær blant kundene.

Savo-stolene blir produsert av EFG European Furniture Group som er en av de største leverandørene av kontormøbler i Europa.

Skjerpede miljøkrav

Kravene til svanemerkede møbler ble nettopp revidert. Miljøkravene til råvarer som tre, metall, stopping og plast, og til kjemikaliene som blir brukt når møblene produseres, ble strammet ytterligere inn for å sikre maksimal miljøeffekt. Svanemerkede møbler holder høy kvalitet og er testet for holdbarhet.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS