HMS-første

Velkommen til HMS-magasinet på nett!

HMS-magasinet tar spranget. Nå har vi laget et spennende og nytt Internettilbud til dere! 

Publisert

- Målet vårt er at nettstedet HMS-magasinet.no skal bli en naturlig startside for alle som er engasjert i helse, miljø og sikkerhet på jobben, sier redaktør Jan Tveita.

Store forventninger

Det nye nettstedet HMS-magasinet.no lanseres nå. Vanebo Fagpresse AS, som utgir bladet HMS-magasinet, har store forventninger til at nettutgaven skal få gode besøkstall.

Nytt og nyttig

- Vi har fått mange spørsmål fra våre lesere om det finnes en nettutgave for bladet. Nå er den her.

Målet vårt er at HMS-magasinet.no skal bli et nettsted der alle HMS-interesserte skal finne nytt og nyttig lesestoff om HMS og arbeidsmiljø.

Eksklusivt tilbud

- Vil nettutgaven inneholde alt som står i papirutgaven?

- Nei, ikke foreløpig. Du vil finne enkelte artikler som står i papirutgaven, men også eksklusivt stoff som ikke står i bladet. Men med tiden er tanken at alle som abonnerer på HMS-magasinet, skal få tilgang til en digital versjon av bladet. Dette vil være et eksklusivt tilbud kun for abonnenter av papirutgaven.

Diskusjonsforum

- Hva vil HMS-magasinet.no inneholde?

- Vi vil bringe ferske nyheter om HMS og arbeidsmiljø fra inn- og utland. Nyhetsstoffet lager vi delvis selv, delvis henter vi det fra nettaviser over hele landet. Oppdatert daglig

- Nyhetsstoffet blir oppdatert daglig. Målet vårt er at alle HMS-engasjerte mennesker fra nord til sør i landet kikker innom nettstedet hver dag for å holde seg oppdatert om ting som skjer. Dessuten har vi etablert et diskusjonsforum som vi håper skal bli populært.

Tett kontakt med HMS-leverandører

Annonsesjef Lena Ørbog er i tett kontakt med HMS-leverandører over hele landet, og dette vil også gjenspeiles på nettsidene i HMS-magasinet.no.

- Vi ses på hmsmagasinet.no, sier Jan Tveita fornøyd.

Powered by Labrador CMS