Nytt digitalt stoffkartotek

Et nytt digitalt stoffkartotek er utviklet for at små og mellomstore bedrifter skal kunne kartlegge kjemikaliehåndteringen på en oversiktlig og tilgjengelig måte.

Stoffkartoteket er tenkt for bedrifter som ønsker bistand til å opprettholde en lovlig og trygg kjemikaliehåndtering for opptil 1000 datablader, melder leverandøren Kiwa. Stoffkartoteket tilrettelegger for brukervennlig kartlegging av kjemikaliene i bedriften med ubegrenset antall admin- og lesertilganger. Alle medarbeidere som kan komme i kontakt med kjemikalier, har ubegrenset tilgang, uansett hvor de måtte befinne seg. Du har tilgang til stoffkartoteket i lomma, gjennom nettleser eller app (Android og iOS) på både nettbrett og mobil.

Kan forebygge ulykker

At stoffkartoteket kalt Kiwa Impact er så tilgjengelig, bidrar til å forebygge uønskede hendelser da den enkelte lett kan slå opp i appen for å finne ut hva man skal gjøre ved søl, skade eller ulykker, slik at alvorlige konsekvenser av hendelser kan reduseres, ifølge leverandøren. Les mer om det digitale stoffkartoteket her.

Powered by Labrador CMS