Fra venstre: Direktør for arbeidsliv i NHO Nina Melsom, konsernsjef i Norsk Gjenvinning Erik Osmundsen, personal- og kvalitetsleder i Gjenvinning Lisen Ydse Christiansen, arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og LO-sjef Hans-Christian Gabrielsen. (Foto: Norsk Gjenvinning)

Ringer i Vannet-prisen til Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning (NG) har fått Ringer i Vannet Prisen for 2017.

Publisert

Målet for Ringer i Vannet er å få personer som har falt utenfor arbeidslivet tilbake inn i ordinære jobber. I tillegg gir ordningen verdifull arbeidstrening for samme målgruppe. Fram til nå har NG gitt 12 personer en ny sjanse i arbeidslivet, heter det i en pressemelding.

Positive erfaringer

– Vi er veldig fornøyde med de kandidatene vi har fått inn hos oss og har bare positive erfaringer med prosjektet. I samarbeid med vår Key Account Manager i Ringer i Vannet, og gjennom å være aktivt med på Ringer i Vannet jobb-messer, finner vi kandidater som vi mener vil være en god match hos oss. Det er en kombinasjon av holdning og viljestyrke som er viktige faktorer i utvelgelsen. Det er tett oppfølging og kompetanseheving underveis i arbeidstreningsperioden, som deretter gir gode resultater og resulterer i at vi tilbyr arbeidskontrakter, sier Lisen Ydse Christiansen, personal- og kvalitetsleder i Gjenvinning.

Vår del av ansvaret

– Som en del av vårt sosiale samfunnsansvar ønsker vi å ta godt vare på menneskene, både våre medarbeidere og gi muligheter til de som står utenfor, sier konsernsjef Erik Osmundsen. Han forteller videre at prisen er et resultat av mange års innsats og troen selskapet har på å gi mennesker en ny mulighet. Det har stor verdi både for NG og kandidatene, sier han.

I tillegg til samfunnsansvaret vi tar med å delta i Ringer i Vannet, er det også viktig å påpeke at samarbeidet er lønnsomt og av god kvalitet. Ringer i Vannet benytter rekrutteringsbransjens metoder for å matche kandidat og arbeidsgiver, det gjør at vi mottar kvalitetsressurser som dekker behovene vi har i selskapet. De kandidatene vi har ansatt, er takknemlig for muligheten, og dermed svært motiverte og lojale. Altså en vinn-vinn- situasjon for selskapet og den ansatte.

– Prisen er en stor anerkjennelse for alle som jobber i Norsk Gjenvinning, og vi håper den kan inspirere andre selskaper til å gjøre tilsvarende, avslutter Osmundsen.

(Pressemelding fra Norsk Gjenvinning)

Powered by Labrador CMS