Aktivitetskampanje-CB797486

Opp av sofaen

Hovedverneombudene i Sandnes kommune har tatt initiativ til en aktivitetskonkurranse for alle kommunens ansatte.

Publisert

- Bli med på tur, lyder oppfordringen fra hovedverneombudene Andres Krogedal (bak) og Arild Skimmeland i Sandnes kommune. (Foto: Jan Tveita)

– Vi har invitert alle ansatte i kommunen til å bli med ut på tur, sier hovedverneombud Arild Skimmeland i Sandnes kommune. Sammen med kollega Andres Krogestad har Skimmeland tatt initiativet til aktivitetskampanjen «Opp av sofaen», som startet 29. april. Hovedverneombudene og vernetjenesten samarbeider med HMS/BHT-tjenesten i Sandnes kommune om kampanjen.

Alle kan delta

– Alle kan delta i kampanjen, uavhengig av fysisk form eller alder, understreker de to hovedverneombudene. Grunntanken er rett og slett å stimulere til mer fysisk aktivitet i et sosialt fellesskap. De to ønsker spesielt å gi et tilbud til de som trenger motivasjon for å komme seg «opp av sofaen». Alle turene starter klokken 19.00 på avtalt oppmøteplass, opplyser arrangørene.

Vinn fruktfat

Hver uke vil det bli en loddtrekning der en av deltakerne vinner et flott fruktfat fra AKS Matlaget – Sandnes kommune.

Ingen påmelding

Deltakerne velger selv hvor mange turer de har tid og lyst til å bli med på, og det er heller ingen påmelding eller kostnad med å bli med, opplyser arrangørene, som også viser til en egen facebookside «Opp av sofaen – Sandnes» der alle ansatte kan bli medlemmer.

En aktivitetskampanje til etterfølgelse for andre vernetjenester?

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS