(Illustrasjonsfoto: NRC Group)

Første årlige HMS-uke i Norge

NRC Group gjennomførte nylig sin første HMS-uke for alle ansatte i Norge.

Publisert

– For oss er HMS en selvskreven prioritet og en naturlig del av hverdagen, men uke 2 i år ble det gjennomført ekstra aktiviteter på selskapets ulike anleggsplasser og kontorlokasjoner, står det i en pressemelding fra konsernet, som for første gang arrangerer HMS-uke i Norge. Heretter skal det være et fast årlig arrangement.

Sikkerheten først

– Hos oss skal alltid sikkerheten komme først, og vårt fremste fokus er å få alle hjem like hele. HMS-uka blir for oss den første av en rekke HMS-aktiviteter gjennom hele 2019. Dette som et ledd i å bygge en solid og ensartet HMS-kultur i NRC Group, sier Hans Olav Storkås, daglig leder i NRC Norge.

Virksomhet i hele landet

– NRC Group har virksomhet i hele Norge, og i HMS-uka sørget vi for at alle våre ledere var synlige og aktive i deltakelse på ulike HMS-aktiviteter. Vi har tidligere hatt hendelser som kunne medført svært alvorlige personskader. Disse har vi tatt tak i for å lære av, og vi har som mål at vi ikke skal ha noen alvorlige skader fremover, fortsetter Storkås.

De valgte fokusområdene for årets HMS-uke var kritiske arbeidsoperasjoner, menneske/maskin, strøm og spenning samt bruk av øyevern.

Budskapet spredt overalt

Årets HMS-budskap er presentert via innlegg, øvelser, inspeksjoner og video som er blitt vist rundt om på alle NRCs anleggsplasser og kontorer. I tillegg har selskapets leverandør av verneutstyr, Ahlsell, deltatt med roadshow på de ulike lokasjoner selskapet er representert for å demonstrere ulike typer verneutstyr.

- Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen av årets HMS-uke, og engasjementet har vært stort på alle våre prosjekter, sier Storkås.

(Pressemelding fra NRC Group)

Powered by Labrador CMS