Contour, RollerMouse,Pro2
Contour, RollerMouse,Pro2

Sentralt plassert pc-mus gir bedre arbeidsstilling

En ny generasjon av RollerMouse Pro er lansert. Utviklingen av sentralt plasserte pekeredskaper fortsetter. En sentralt plassert pc-mus gir pc-brukeren bedre arbeidsstilling.

Publisert

(Ill. foto: Contour Design)

Produktet er utviklet med bakgrunn i en løpende dialog med de flere enn 500 000 brukere på verdensbasis.

– Brukernes tilbakemeldinger er meget viktig for oss, og de har blant annet resultert i utviklingen av den nye RollerMouse Pro2. Vi har tatt alt det beste fra forgjengeren og lagt til endringer der kundene har påpekt et behov. En ny funksjon er blant annet en tastaturstøtte som kan stilles inn slik at den passer den enkelte bruker og gir optimal arbeidsstilling, sier Lise Ødgren, daglig leder i Contour Design Norge.

Behov for endring av vaner

Som ergonomisk mus skiller RollerMouse seg ut ved at den er plassert foran tastaturet i stedet for ved siden av. Dermed sikrer RollerMouse en sunnere arbeidsstilling der begge hendene hele tiden befinner seg foran kroppen i stedet for ute til høyre eller venstre. Det minsker belastningen på armer, skuldre og håndledd og nedsetter dermed risikoen for musearmplager.

RollerMouse Pro2 er nettopp lansert i Norge, og har en veiledende pris på 2345 kroner ekskl. moms.

For ytterligere opplysninger, besøk nettsiden www.contour-design.com.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS