HMS-pris-2014-Tine-Nord
HMS-pris-2014-Tine-Nord

Tine Nord i Harstad tildelt HMS-pris

Tine Nord lokasjon Harstad har mottatt Sør-Troms HMS-tjenestes HMS-pris for 2014.

Publisert

Lill Klæboe, Even Storeng og Ronny Fyhn Hansen mottar HMS-prisen på vegne av Tine Nord Harstad. (Foto: Katrine Kanebog Thorsen)

– Juryen består av hele HMS-teamet i Sør-Troms HMS-tjeneste, opplyser Hege Wulff Larsen, bedriftsfysioterapeut og medlem av juryen.

I juryens begrunnelse heter det at prisen for 2014 går til en bedrift som har jobbet utrettelig med helse, miljø og sikkerhet. Dette er en bedrift med mange ulike arbeidsområder og et sammensatt risikobilde. I en tid med omorganisering, effektivitets- og kvalitetskrav er det imponerende å se hvordan de jobber med risikokartlegging, LEAN-arbeid, tett oppfølging av sykmeldte og nærværsarbeid. De jobber kontinuerlig med sine rutiner, og tar i bruk nye tiltak for et bedre arbeidsmiljø.

IA-bedrift

Ledelsen legger videre stor vekt på å tilrettelegge arbeidsplassen for de ansatte, og har også valgt å være IA-bedrift. Bedriften har jobbet systematisk med tiltak for å bedre arbeidsmiljøet og finne suksesskriterier.

Den har også lagt stadig større vekt på forebygging med tanke på de fysiske belastningene de ansatte er utsatt for både med hensyn til ergonomi og støy.

Arbeid over tid

– Vi mener Tine Nord i Harstad har satt søkelyset på HMS-arbeid over tid, sier Wulff Larsen, som legger til at deler av bedriften var nominert til HMS-prisen i fjor også.

– Tine Nord i Harstad har for øvrig en lang historie sammen med Sør-Troms HMS-tjeneste. Bedriften har vært medlem der i hele 33 år.

De øvrige nominerte til prisen var Bøndernes regnskapslag Arl Sa og INKO as.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS