(Illustrasjonsfoto: Firesafe)
(Illustrasjonsfoto: Firesafe)

Samarbeid om brannsikring

Firesafe Energy og Beerenberg har inngått samarbeidsavtale som omfatter både produkter og tjenester innenfor passiv brannsikring. Selskapene har kompletterende tilbud som sammen vil åpne nye markeder for begge selskaper.

Publisert

Dette opplyser Firesafe i en pressemelding. Ved siden av brannteknisk prosjektering, utførelse, kontroll og service av bygninger og landbaserte anlegg har selskapet de siste årene også satset innenfor offshore og marine gjennom datterselskapet Firesafe Energy.

Branntetting offshore

Beerenberg er en ledende ISO-leverandør på norsk kontinentalsokkel med rammeavtaler på offshore og landanlegg. Branntetting inngår i leveransene fra ISO-selskapene, og Beerenberg vil benytte Firesafes løsning for branntetting i kommende prosjekter som et alternativ til tradisjonelle løsninger.

– Vi er veldig glade for dette samarbeidet, som gir Firesafe en enorm mulighet til å komme inn på norsk sokkel med en konkurransemessig og kvalitetsmessig svært gunstig løsning for branntetting av kabel- og rørgjennomføringer, i tillegg til å få innpass i markeder andre steder i verden der Beerenberg er meget sterke, eksempelvis i Sør-Korea, sier daglig leder Erik Ulevik i Firesafe Energy AS.

– Beerenberg har lenge ønsket å vokse i landbasert industri, men samtidig har det vært viktig å fokusere på kjernemarkedet som er olje og gass. Som ledende aktør innen brannbeskyttelse for industri, bygg og anlegg er Firesafe derfor en naturlig samarbeidspartner for Beerenberg, sier SVP Business Development i Beerenberg, Geir Harris.

(Pressemelding fra Firesafe)

Powered by Labrador CMS