Lys opp arbeidsplassen

Et nytt lystårn har ekstra batterikapasitet for å kunne gi arbeidsplassbelysning uten å trenge tilgang til vekselstrøm.

For områder med tilgang til vekselstrøm har lystårnet en integrert lader i lystårnet som fungerer som en batterireserveløsning, eller som batterilader for ekstra kapasitet på arbeidsplassen.

Flyttbart

Det nye lystårnet kalt MX FUEL-lystårn veier 48 kg og er mobilt. Det er konstruert med terrenghjul og krever lite anstrengelse for å kunne flyttes rundt på ujevnt underlag. Det kan settes opp i løpet av sekunder til en maksimumshøyde på 3,1 m med en motorisert mast, og felles ned til 1,2 m for transport og oppbevaring. Når det er på plass, kan fire utriggere felles ut for å gi mer stabilitet på ujevne underlag.

Høy lyseffekt

De fire LED-lyshodene som kan dreies i flere retninger, kan gi opptil 27 000 lumen lyseffekt når de er koblet til vekselstrøm. Når tårnet er utstyrt med et batteri, lyser lystårnet i tre timer på høy innstilling ved 20 000 lumen eller opptil ti timer på den laveste innstillingen på én enkelt lading. Den kan også kobles til en skjøteledning for bruk hele dagen, samt for å lade batteriene.

Når lystårnet er aktivert, tåler det opptil 15,3 m/s (55 km/t) vind og er beskyttet mot regn, vind og støv. Ta kontakt med leverandøren Milwaukee for mer opplysninger om produktet.

Powered by Labrador CMS