Vernebriller i flere farger med og uten styrke.

Nye vernebriller

Nye vernebriller er ripesikre, duggfrie og kan fås i flere farger.

De nye vernebrillene er utstyrt med brillestenger for langvarig bruk, og kan fås med gule, grå eller tonede brilleglass, unntatt de vernebrillene som har styrke, opplyser leverandøren Milwaukee.

Vernebrillene med styrke har et ripesikkert belegg som beskytter glassene, og klare styrkeglass som gjør det mulig for brukeren å lese uten at det går ut over beskyttelsen. Brilleglassene kan fås i styrker mellom +1,00 og +2,50 dioptrier.

Grå brilleglass reduserer lysstyrken og blending og slipper gjennom minimalt med lys for å gi brukerne god sikt, samtidig som de beskytter mot sollys. De reduserer også intensiteten på innendørs lys, ifølge produsenten.

Gule brilleglass absorberer UV-strålene fra blått lys som kan være skadelig for øyet. Dette er egnet for lagerarbeidere som jobber under industribelysning eller med skjermer. Gule brilleglass gir arbeiderne god sikt og kontrastforsterkning, samtidig som de beskytter mot blått lys.

Enchanced vernebriller har også en fleksibel nesebro for ekstra støtte og bedre tilpasning til åndedrettsvernet. De kan fås med klare, tonede, grå og gule glass.

Kontakt leverandøren for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS