Hæren-IA-pris-2015

Årets IA-pris til Hæren

Hæren har fått årets IA-pris for et langsiktig og målrettet arbeid med søkelyset på et inkluderende arbeidsliv.

Publisert

Hæren mottar IA-pris. F. v. Anita Richardsen (UDF), oberst Knut Fredheim, hovedverneombud Thomas Norman Hansen, IA-rådgiver Anne Gro Enes og leder IA-rådet Stein Arnold Kristiansen (LO). (Foto Winnie Steen, Hæren)

IA-rådet i Troms delte ut prisen under åpningen av IA-uka på Finnsnes tirsdag. I salen satt ledere, tillitsvalgte, verneombud og IA-kontakter, fra ulike IA-bedrifter i Midt-Troms.

Tar IA på alvor

I begrunnelsen ble det fremhevet at Hæren blant annet har: «jobbet aktivt med IA over flere år, og har obligatorisk IA-opplæring av alle ledere. Det ble påpekt at det har vært viktig for Hæren å ha god kompetanse på dette feltet i hele organisasjonen, og viser i praksis at de tar IA-arbeidet på alvor. Hæren har generelt et lavt sykefravær, men jobber fortsatt med å redusere dette, og har også gode rutiner for sykefraværsoppfølging».

IA-rådgiver Anne Gro Enes, hovedverneombud Thomas Norman Hansen og oberst Knut Fredheim mottok prisen på vegne av Hæren.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS