Metoder-for-bedre-arbeidsmi

Metoder for bedre arbeidsmiljø

Boka ”Metoder for bedre arbeidsmiljø” kommer i ny og utvidet utgave. Dette er en bruksbok for et bedre arbeidsmiljø og for bedre og sikrere virksomheter, ifølge vaskeseddelen.

Publisert

(Omslag: Gyldendal Norsk Forlag)

Virksomheter med godt arbeidsmiljø gjør det best – og samfunnet går bedre med gode virksomheter. Det finnes mange metoder for å utvikle et godt arbeidsmiljø, og til ulike prosesser passer ulike verktøy: dialogkonferanser, prioriteringsseminar, spørreskjemaer, risikoanalyser eller klistrelapper. Hva passer der du er? spør forfatterne Peter Chr. Koren og Preben Hempel Lindøe.

De ansattes nøkkelrolle

De ansattes kunnskap og innsikt er sentrale i utviklings- og HMS-arbeid i enhver virksomhet. Brukt på riktig måte kan slike kunnskaper være det som skiller mellom liv og død, gevinst eller tap, sikker eller farlig drift.

Slike kunnskaper kommer ikke automatisk. Det kreves gode prosesser og gode prosessverktøy. For å få resultater trenger man også å vite hvordan man bruker denne kunnskapen i den daglige driften.

Boka "Metoder for bedre arbeidsmiljø" er utgitt av Gyldendal Arbeidsliv. Den er på 180 sider og koster 329 kroner.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS