ComfortHotelBørsparkentreningsrom
ComfortHotelBørsparkentreningsrom

Hotell vil bli Norges sunneste arbeidsplass

Med hjelp fra Yngvar Andersen, kjent fra NRK-programmet Puls og eier av Mykje Meir, satser Comfort Hotel Børsparken på å bli Norges sunneste arbeidsplass. Nye Comfort Hotel Børsparken ble åpnet offisielt 13. mars.

Publisert

Treningsrommet på Comfort Hotel Børsparken. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Det er viktig å fokusere på trening i arbeidstiden. Umiddelbart vil en bedrift merke nedgang i sykefraværet. På lang sikt vil bedriften oppleve mer effektivitet, lojalitet og medarbeidere som tar det ekstra steget. Vi må heller ikke glemme at effekten vil være merkbar på et nasjonalt plan, med lavere sykefravær og dermed også økonomisk sparing i den offentlige sektoren, sier Yngvar Andersen, gründer og eier av Mykje Meir og kjent fra TV-programmet Puls.

Tilbyr treningspakke

Dørene til det nye Comfort Hotel Børsparken åpnet offisielt den 12. mars, men både ansatte og gjester på hotellet har i lengre tid hatt mulighet til å trene med Norges beste personlige trenere i noen måneder.

Mykje Meir med Yngvar Andersen i spissen og Comfort Hotel Børsparken har gått sammen om å tilby en pakke som de mener vil være en god investering i en hektisk arbeidshverdag.

Gi ansatte muligheten

Thomas Westergaard. (Foto: Morten Holt)

– Vi ønsker å tilby verdens sunneste arbeidsplass. Vi tror at det er good business å gi de ansatte muligheten til å kunne trene på arbeidsplassen. Det vil føre til økt overskudd som igjen vil skape glede både på arbeidsplassen og hjemme, sier Thomas Westergaard, konserndirektør i Comfort Hotels.

To ganger i uken er det fellestrening i hotellets treningsrom. Treningstimene er fasilitert av instruktører fra Mykje Meir. I utgangspunktet var timene forbeholdt ansatte, men det var stor pågang fra gjestene med ønsket om mulighet til deltagelse og dermed ble treningen åpnet for alle.

– Jeg har ikke vært på alle hotelltreningsrom i Norge, men jeg tror ikke det finnes noe som er bedre enn vårt. Det er plass til 40 mennesker der samtidig, den har topp moderne treningsmaskiner, sier Westergaard.

Tettere på gjestene

– Det skjer veldig mye når man svetter, puster og peser seg gjennom anstrengende øvelser. Det har ført til at vi har kommet mye tettere innpå gjestene våre. Hjemme har jeg fått mye mer overskudd til å gjøre ting som jeg ikke ville ha gjort tidligere. Det er sunnere for meg å være på jobb enn å være hjemme, sier Anna Jatta, ansvarlig for renhold på hotellet.

Comfort Hotel Børsparken 248 rom etter renoveringen, som innbefatter et nybygg med fire etasjer.

(horecanytt.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS