Nye elastiske arbeidsbukser. (Foto: Mascot)

Lette arbeidsbukser med stretch

Nye arbeidsbukser er laget i 100 prosent stretch med tanke på slitestyrke og vekt.

Publisert

Tre par nye arbeidsbukser og et par knebukser er produsert i 100 prosent fireveis-stretch. Buksene er laget i et elastisk materiale som skal gi god slitestyrke og lav vekt, ifølge den danske leverandøren Mascot. I tillegg skal stoffet være vannavvisende.

De nye buksene har en knelomme som også er laget i stretch-materialer. I tillegg kan kneputene fjernes ved hjelp av en glidelås, også i løpet av arbeidsdagen mens du har buksene på. Glidelåsen på innsiden av kneet har også en annen funksjon: Den kan åpnes for å slippe inn luft til kneområdet, der det ofte blir svært varmt i løpet av arbeidsdagen. I tillegg kan de ergonomisk formede buksebena justeres ved hjelp av en trykknapp ved foten.

Buksene har videre tommestokklomme, integrert og avtakbar ID-kortholder, verktøystropp og lårlomme med telefonlomme og magnetlukking.

Sju farger

Du kan velge blant sju farger, og de tre buksene leveres i tre forskjellige benlengder og et stort antall størrelser. Både buksene og knebuksene har en passform som skal sitte på både menn og kvinner.

Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon om arbeidsbuksene.

Powered by Labrador CMS