Rikke Sivertsen Dahl er direktør i Aktimed Helse.
Rikke Sivertsen Dahl er direktør i Aktimed Helse.

Storoppkjøp i bedriftshelse

Frisk Gruppen kjøper Synergi Helse og TRYGG1 – og blir en betydelig større aktør innen bedriftshelsetjenester.

Frisk Gruppen eier fra før Aktimed Helse, og samlet blir de nå en sterkere landsdekkende helseaktør som leverer bedriftshelsetjeneste, medisinske tjenester og konsepter innen trening og fysisk aktivitet, heter det i en pressemelding.

Frisk Gruppen, som er eid av det norske investeringsselskapet Credo Partners sammen med gründerne, har de siste årene bygget seg opp innen områdene arbeidsinkludering, spesialisthelsetjeneste og bedriftshelsetjeneste (BHT).

– Med Synergi Helse og TRYGG1 på laget vil bedriftshelseområdet bli styrket i Oslo/Viken og få en vesentlig størrelse i Frisk Gruppen konsernet, og i BHT-bransjen i Norge, uttaler konsernsjef Hilde Britt Mellbye.

Vil bli landsdekkende

– Strategien har hele tiden vært å vokse til en betydelig landsdekkende aktør i Norge. Det har vi nå lykkes med, forteller en fornøyd direktør, Rikke Sivertsen Dahl, i Aktimed Helse.

Etter oppkjøpet vil bedriftshelseområdet i Frisk Gruppen vokse fra 170 til 220 medarbeidere, og øke sin omsetning til ca. 280 millioner. Gjennom oppkjøpet vil de kunne levere bedriftshelsetjenester med 26 egne kontor og totalt gjennom nettverket på 48 steder i landet.

– Med mange dyktige fagfolk med lang erfaring og sterk kompetanse, vil vi nå sammen utgjøre et av de største fagmiljøene i Norge innen arbeidshelse. Dette vilSS styrke vår målsetting om å være best på helsefremmende arbeidsplasser og å være en faglig sterk partner og leverandør til våre kunder, sier Sivertsen Dahl.

– Aktimed Helse, Synergi Helse og TRYGG1 har en felles filosofi om sterk faglighet, høy servicegrad og kundetilfredshet. På sikt vil styrkingen av selskapet gi oss mulighet til å tilby enda bedre helsetjenester fremover. Samtidig skal vi opprettholde dagens gode servicenivå for våre kunder, sier administrerende direktør i Synergi Helse og styreleder i TRYGG1, Roger Gjøvaag.

– Aktimed Helse har over 20 år vokst fra å være en liten gründerbedrift til å bli en betydelig aktør innenfor bedriftshelsetjeneste, og helserelaterte leveranser til norsk arbeidsliv. Aktimed er blant annet hovedleverandør for Aker Solutions, og andre Aker-eide selskaper med en egen skreddersydd helsetjeneste – Aker Care. Ambisjonen er å være ledende innen helsefremming på arbeidsplasser.

(Aktimed Helse)

Powered by Labrador CMS