AKAN-prisen-2014-ABC-Bakken -Barneh

Årets Akan-pris til Kristiansund-barnehage

Årets Akan-pris er tildelt ABC Bakken Barnehage i Kristiansund. Prisen ble delt ut under Akan-dagene i Oslo torsdag 27. november.

Publisert

Daglig leder Sølvi Dahle i ABC Bakken barnehage (i midten) får tildelt AKAN-prisen 2014 av statssekretær Cecilie Brein-Karlsen (Frp) i Helse- og omsorgsdepartementet på AKAN-konferansen i Oslo. Til venstre på bildet verneombud Åse Kummervold. (Foto: Jan Tveita)

ABC Bakken Barnehage får prisen fordi den har en partsforankret policy som er kjent for alle ansatte, og denne gjennomgås for nyansatte. Barnehagen har en daglig leder som synes å være meget bevisst i sin lederrolle, og den har et gjennomdiskutert syn på hva som gjelder i virksomhetens gråsoner.

Har også deltatt i opplæring

ABC Bakken Barnehage har deltatt i rusmiddelforebyggende opplæring i regi av Private Barnehagers Landsforbund (PBL) og har fokus på forebygging og tidlig reaksjon, uten å ha hatt noen individsaker, heter det i begrunnelsen for prisen.

Mer informasjon om Akan og prisutdelingen finner du på nettsidene: www.akan.no

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS