Krogsveen-Oslo-Maraton

Eiendomsmekler bytter ut dress med løpetights

En eiendomsmekler i Oslo tar med seg konkurranseinstinktet ut når halvparten av bedriftens ansatte lørdag skal løpe under Oslo Maraton.

Publisert

(Foto: Krogsveen)

Eiendomsmekler Krogsveen i Oslo opplever i år rekorddeltakelse i Oslo Maraton blant sine ansatte. 150 av de 300 ansatte i bedriften skal delta i lørdagens løp. Deltakelsen inngår som et ledd i bedriftens HR-strategi om å holde folk i form og friske.

– Det er tydelig at virksomheten består av motiverte konkurransemennesker, svarer Cathrine W. Temmerud, direktør Fag og kompetanseutvikling, på spørsmålet om hvordan de har klart å få med halvparten av de ansatte.

– I fjor var det vel 100 av de ansatte som løp, og det er gøy å se at løping og det å holde seg i form heldigvis er smittsomt.

Snakkis på jobb

Oslo Maraton blir en positiv snakkis på jobb, og de ansatte er flinke til å utfordre hverandre. I tillegg til den helsemessige gevinsten ser også eiendomsmeklerfirmaet klart at dette har en effekt for samholdet i bedriften.

– Slagordet er «litt Mer», og skal vi klare det må vi være i form. Derfor jobber vi systematisk med helse og trivsel på arbeidsplassen, sier Temmerud.

Om distansen er 3 km, 10 km, halvmaraton eller helmaraton så har de ansatte i Krogsveen samme mål: å levere «litt mer» også i løypa!

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS