Bosch-støvsuger-1

Tar støvet på arbeidsplassen

Et nyutviklet støvsugersystem reduserer støvplagen på arbeidsplassen.

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Bosch)

Støvsugersystemet kalles Click & Clean og er utviklet av Bosch. Ifølge produsenten gir støvsugersystemet mindre skadelig støv på arbeidsplassen, det er lett å flytte rundt sammen med andre verktøy og gir et mer ergonomisk riktig arbeidsmiljø. Systemet omfatter verktøy, våt/tørrsuger, støvsugertilbehør og støvoppsamler.

Enkel bruk gir mer bruk

Systemet er enkelt å bruke, og grunnen er ifølge produsenten at enkel bruk gir mer bruk. Derfor er det viktig at verktøy og støvsuger kan settes sammen, og at verktøyene som brukes oppfyller både krav til brukervennlighet og kravene til sikkerhet. Når det kommer til verktøyene, foretrekker over 80 prosent av håndverkerne ledningsfrie verktøy og tror dette vil være viktig for lett fremkommelighet og en større arbeidsradius på jobb i fremtiden. Bosch’ nye våt-/tørrsuger tilfredsstiller begge ønskene. Batteriene er kompatible og systemene ledningsfrie.

For ytterligere opplysninger, kontakt produsenten.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS