Dytt.no

Kårer høstens sprekeste fylke og arbeidsplass

Bli med på høstens aktivitetskonkurranse om å bli landets sprekeste fylke og arbeidsplass.

Publisert

(Foto: Ingar Næss)

Tre ganger i året arrangerer dytt.no aktivitetskonkurranser der arbeidsplasser fra hele landet kan melde seg på og konkurrere mot hverandre. Målet med konkurransen er å øke det fysiske aktivitetsnivået til de ansatte, samtidig som man gjør noe felles sammen på arbeidsplassen. I vinter- og vårkonkurransen var det med 30 000 deltakere, til høstens konkurranse blir det ekstra premiering av sprekeste fylke og arbeidsplass.

Online innlogging

Hver deltaker får innlogging til en personlig nettside med flere motiverende funksjoner og en skritteller. Målet er å bestige de sju høyeste toppene fra hvert kontinent på 50 dager. For å nå målet i tide, må du og dine lagmedlemmer holde et daglig aktivitetsnivå på 10 000 skritt. All aktivitet registreres inne på den personlige nettsiden. Registrer aktivitet fra skrittelleren eller benytt aktivitetstabellen inne på siden, alle aktiviteter teller. Kampanjen er lagt opp som en lagkonkurranse, positivt for både motivasjon og teambuilding på arbeidsplassen.

Sprekeste fylke og arbeidsplass

I høstens aktivitetskonkurranse blir det også ekstra premiering av sprekeste fylke og arbeidsplass. Dytt ønsker å få med store og små arbeidsplasser fra hele landet.

Bruk app-en

Til konkurransen lanseres også en ny og brukervennlig app, så nå kan deltakerne enkelt registrere aktivitet med smarttelefon og nettbrett.

Underveis i konkurransen blir det ukentlige tips fra ernæringsfysiolog Hilde Gravdal og trekning av premier fra Stormberg og Bennett Ferie blant alle lag som holder skrittsnittet på 10 000.

Les mer om konkurransen på www.dytt.no

"
Powered by Labrador CMS