Infomøte-Arbeidstilsynet-Ha
Infomøte-Arbeidstilsynet-Ha

Stor interesse for arbeidsmiljøinfo

1600 personer har på 15 informasjonsmøter på landsbasis hørt Arbeidstilsynet informere om de nye arbeidsmiljøforskriftene og systematisk arbeidsmiljøarbeid.

Publisert

Informasjonsmøtet på Hamar samlet over 100 personer. Med ryggen til står Jan Arne Erlimo og Hege Moløkken fra Arbeidstilsynet. (Foto:Jan Tveita)

Arbeidstilsynet har avviklet 15 informasjonsmøter om de nye arbeidsmiljøforskriftene og systematisk arbeidsmiljøarbeid rundt omkring i landet. Totalt har møtene samlet 1600 deltakere, melder Arbeidstilsynet på sine nettsider.

Åpne for alle

Informasjonsmøtene var gratis og varte i to timer. Informasjonen var tilpasset arbeidsgivere, verneombud og tillitsvalgte i små og mellomstore virksomheter, men var også åpent for andre med ansvar eller interesse for arbeidsmiljøarbeid.

Systematisk arbeidsmiljøarbeid i sentrum

Tema var systematisk arbeidsmiljøarbeid, men også en enkel gjennomgang av de nye arbeidsmiljøforskriftene og den nye Arbeidsmiljøguiden.

Interesserte verneombud

I tillegg til arbeidsgivere fant svært mange verneombud veien til møtene. Dette synes Arbeidstilsynet er positivt.

Møtet i Oslo var det største med 250 deltakere. Ca. 95 prosent av deltakerne her ville anbefale andre å gå på tilsvarende møte. De fleste oppga også at informasjonen om systematisk arbeidsmiljøarbeid, arbeidsmiljøregelverket og Arbeidsmiljøguiden var nyttig, skriver tilsynet.

(arbeidstilsynet.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS