Norsk-Gjenvinning-Berger
Norsk-Gjenvinning-Berger

Samler sine innkjøp hos ProffPartner

Norsk Gjenvinning har inngått landsomfattende avtale med ProffPartner som leverandør av arbeidstøy og verneutstyr.

Publisert

Norsk Gjenvinning har et bredt behov for arbeidstøy og verneutstyr til forskjellig typer arbeid. Her fjernes asbestholdige eternittplater fra en gammel fabrikk på Berger i Akershus. Arbeidet krever vernedresser og åndedrettsvern. (Foto: Jan Tveita)

Norsk Gjenvinning (NG)-konsernet er aktiv innenfor avfallshåndtering, industriservice, metallgjenvinning og renovasjon. Tidligere har NG benyttet mange leverandører på de aktuelle produktgruppene. Den nye samarbeidsavtalen med ProffPartner samler og forenkler innkjøp, gir kostnadsbesparelser, bedrer kontroll og oversikt og sikrer leveranser av høy kvalitet, heter det i en pressemelding. ProffPartners forhandleravtale med Helly Hansen var en viktig faktor for valget. Avtalen har en potensiell verdi på rundt seks millioner kroner i året.

Ønsket én ny leverandør

– Vår tidligere løsning var desentralisert med mange leverandører. Vi ønsket én ny leverandør for bedre oversikt og kostnadsbesparelse. Samtidig gir ProffPartners avtale med Helly Hansen oss ensartet kvalitet og tilfredsstiller våre strenge krav til HMS. Vi har et bredt behov for arbeidstøy og verneutstyr til forskjellig typer arbeid, sier Rolf Karl Andersen, innkjøpssjef i Norsk Gjenvinning.

Landsdekkende avtale

– Vi har ca. 1200 ansatte med behov for de aktuelle produktgruppene, fordelt på rundt 90 lokasjoner. Vi trenger derfor en landsdekkende aktør med en forhandlerstruktur som dekker våre behov. ProffPartner kom på banen med kvalitetsprodukter, profesjonelle rådgivere og en enkel og effektiv nettbasert bestillingsløsning, sier Andersen.

Fra venstre Rolf Karl Andersen, Norsk Gjenvinning og Erik Chapman, ProffPartner.

– Vårt fokus på kvalitet, effektivitet og skreddersydde tjenester viser seg igjen å bære frukter. I tillegg gjør vår dekningsgrad at vi kan yte svært god service og oppfølging rundt på anleggene. Oppgaven vi står foran er meget spennende og utfordrende, og vi skal gjøre vårt ytterste for å vise at Norsk Gjenvinning har gjort rett valg, sier Erik Chapman, kjededirektør i ProffPartner.

HMS prioriteres høyt

HMS har høy prioritet hos både Norsk Gjenvinning og ProffPartner. Kravene innenfor området blir derfor møtt på en god måte.

– Avtalen med ProffPartner gjør at vi kan tilby våre ansatte riktig utstyr av god kvalitet. Vi er i oppstartfasen og opplever at ProffPartner er «på» med veldig god oppfølging og service. Målet er å få en infrastruktur som flyter bra og sparer oss for både tid og penger, avslutter Andersen.

(Pressemelding)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS