Dytt.no-aktivitetskonkurran

Gå fra Pisa til Firenze på 60 dager

26. april går startskuddet for aktivitetskonkurransen i regi av Dytt. Påmeldingen er i gang.

Publisert

(iStock)

Dytt inviterer arbeidsplasser fra hele landet med på sin aktivitetskonkurranse. Målet er å gå avstanden fra Pisa til Firenze. For å komme fram til målet i tide, må hver deltaker gå eller gjennomføre aktiviteter tilsvarende 10 000 skritt i gjennomsnitt pr. dag. Alle aktiviteter teller på rundturen i Italia. Aktiviteten registreres på dytt.no, og du forflytter deg mot målet på et virtuelt kart etter hvert som aktivitetene registreres.

Teambuilding

En aktivitetskonkurranse har mange positive effekter. Utover rene fysiske gevinster vil arbeidsplassen ha noe felles å snakke om under konkurranseperioden, man kjemper sammen mot et felles mål. Flere deltakere forteller at aktivitetskonkurransene både er med på å øke mosjonsnivået og bedre arbeidsmiljøet på jobben. Når man konkurrerer sammen i team, øker det motivasjonen og treningsgleden. Flere av lagene finner på kreative lagnavn, samles til fellestreninger og har det morsomt under konkurranseperioden.

Passer for alle

Dette er en aktivitetskonkurranse som passer for alle. Den har som mål å være både enkel, morsom, engasjerende og utfordrende nok til at det gir en helsegevinst.

Intern og nasjonal konkurranse

Under aktivitetskonkurransen dannes det lag bestående av to – åtte personer. Med oppdaterte topplister kan du se hvilke lag som har gått lengst, både på arbeidsplassen og i hele landet. Dette gir deg muligheten til å sjekke hvor langt dine kolleger har gått de siste dagene, og hvordan lag fra andre bedrifter ligger an. Konkurransen avsluttes 25. juni. Hvem når Firenze først?

For mer informasjon om konkurransen og påmelding, gå inn på http://www.dytt.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS