Sikker-arbeidsbukk-Wibe-Lad

Sikker arbeidsbukk

En ny arbeidsbukk er utstyrt med en sikkerhetsbøyle, som gjør arbeid i høyden sikrere.

Publisert

(Foto: Wibe Ladders)

Sikkerhetsbøylen gjør at håndverkeren har støtte for låret fra tre sider av plattformen, og derfor kan han eller hun arbeide sikkert og raskt, ifølge produsenten Wibe Ladders.

Til arbeidsbukken 55ABR er det også utviklet en verktøyholder som kan festes på sikkerhetsbøylen. Dette gjør at man unngår fallulykker som følge av at håndverkeren må klatre unødvendig ofte opp og ned av arbeidsbukken for å hente verktøy. Årsaken til at man faller fra en arbeidsbukk, er som oftest at håndverkeren går ned på feil side eller tråkker feil.

Plattformmålene er 600x250 mm. Dette gjør den dobbelt så stor som den svenske merkeordningen Bra arbeidsmiljøvalg krever.

Arbeidsbukken fås med tre og fire trinn. En vanlig arbeidsbukk kan ikke være høyere enn en halv meter for å oppfylle kravene i den svenske merkeordningen. Arbeidsbukken fra Wibe Ladders med fire trinn er nesten en meter høy og overgår de relevante kravene om sikkerhet.

For ytterligere opplysninger, besøk nettsiden www.hultaforsgroup.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS