Starum-sikkerhetssenter
Starum-sikkerhetssenter

Tommy Sharif kjøper Starum Kurs- og sikkerhetssenter

Bildekk-kjendis Tommy Sharif i Oslo skal ha kjøpt Starum Kurs- og sikkerhetssenter, tidligere HMS-senteret.

Publisert

Daglig leder Jan Wehrmann, eier Håkon Edland og ordfører Hans Seierstad smilte bredt under nyåpningen av Starum Kurs- og sikkerhetssenter i 2007. Nå er senteret solgt etter minimal drift den siste tiden. (Foto: Helene Aarnes)

Sharif har ikke ønsket å kommentere saken. Det er derfor ukjent hva slags planer han har på Starum, skriver Oppland Arbeiderblad på sine nettsider.

Meklerfirmaet som har stått for salget, bekrefter overfor oa.no at eiendommen nå er solgt, men uten å ville bekrefte at kjøperen er Tommy Sharif. Senterets tidligere eier forteller til Totens Blad at prisen ble 7,8 millioner kroner. Det er om lag halvparten av hva eiendommen først ble lagt ut for på markedet. I høst ble prisantydningen satt ned til ni millioner kroner.

Norsk Hestesenter på Starum var med og bød på sikkerhetssenteret, men Tommy Sharif bød ifølge Norsk Hestesenter over. Hestesenteret ville brukt lokalene til overnatting og kurs, framgår det av en artikkel i Totens Blad.

Bygningsmassen på Starum Kurs- og sikkerhetssenter har et bruttoareal på 2770 kvadratmeter. Herunder en hotellfløy med overnattingsrom, restaurant og kjøkken.

Norskpakistanske Tasawer «Tommy» Sharif (34) er blant annet kjent som eier av Sharifs Dekksenter AS og som investor i Lillestrøm Sportsklub. Den frittalende millionæren har gjort seg bemerket på ulike vis, og har de senere årene vært gjest og deltaker i flere programmer på riksdekkende TV.

(oa.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS