Aasland_Viken_Mangfoldsprisen2010
Aasland_Viken_Mangfoldsprisen2010

Mangfoldsprisen til Coca-Cola

Coca-Cola Drikker på Lørenskog har vunnet årets Mangfoldspris: - Fortjent, men vi er ikke ferdig, sier adm. direktør Leif Atle Viken.

Publisert

Statsråd Tora Asland overrekker prisen til adm. direktør Leif Atle Viken i Coca-Cola Drikker.

- Dette er en stor inspirasjon for videre arbeid, sa adm. direktør Leif Atle Viken ved overrekkelsen av bronsestatuetten.

Etnisk mangfold

Coca-Cola Drikker får Mangfoldsprisen 2010 for sitt forhold til etnisk mangfold på arbeidsplassen. Coca-Cola vinner prisen for sin høye andel ansatte med innvandrerbakgrunn, i alle nivåer i bedriften, og for sitt langsiktige og systematiske arbeid for tilrettelegging for mangfold på arbeidsplassen.

Bedriften har ansatte fra 46 nasjoner, og av de rundt 1000 ansatte har 17 prosent innvandrerbakgrunn. 13 prosent av lederne har innvandrerbakgrunn. Blant tiltakene som er gjort, er tilbud om norskkurs, utvidet mattilbud og bønnerom.

Forankret

I Coca-Cola Drikker er mangfoldsarbeidet godt forankret i ledelsen i bedriften, de har et bevisst forhold til resultater i sin mangfoldssatsning, og ledelsen måles på dette.

- Med bedriftens systematiske arbeid for mangfold, innføring av tiltak og oppfølging gjennom målinger og evalueringer, er Coca-Cola Drikker et godt eksempel til etterfølgelse for andre, skriver juryen, som har bestått av representanter fra NHO, UNIO, Akademikerne, Spekter, KIM og NAV. IMDi er sekretariat for prisen.

(Pressemelding)

Les mer om mangfoldsarbeidet i Coca-Cola i siste nummer av HMS-magasinet!

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS