Kontorstilen 1
Kontorstilen 1

Tre av fire jobber bedre hjemmefra

De fleste som jobber hjemme en gang i blant får gjort mer – både på jobben og i form av klesvask i hjemmet, skriver ledernett.no.

Publisert

Noen av de som jobber hjemme benytter pausene til å sette på en klesvask. Ill. foto: Colourbox.

Tre av fire føler seg mer produktive når de jobber utenfor kontoret, og seks av ti jobber mer effektivt hjemmefra. Det viser en undersøkelse it-sikkerhetsselskapet SonicWALLs har gjennomført hos kunder og partnere i Norden.

Til tross for at så mange som 75 prosent føler seg mer produktive når de jobber utenfor kontoret, er sjefene deres mer skeptiske. Kun 63 prosent av de 208 personene som svarte på undersøkelsen tror sjefene deres er enige i at de er mer produktive når de jobber fra et annet sted enn kontoret.

Fleksibilitet henger høyt

Den vanligste årsaken til fjernarbeid er at de ansatte har behov for en fleksibel timeplan (33 prosent). Andre årsaker er at de arbeider som konsulenter for flere forskjellige organisasjoner (19 prosent), at selskapet deres oppfordrer til fjernarbeid (9 prosent), og familiehensyn (8 prosent).

Vasker klær og tar en høneblund

Når oppdelingen mellom privat- og yrkesliv forsvinner, er det mange som bruker tiden til andre ting mens de jobber. 22 prosent svarer at de tar pauser for å gjøre husarbeid som å gjøre rent eller vaske klær, 8 prosent tar en seg en høneblund om ettermiddagen, og 30 prosent spiser på andre tidspunkter enn de pleier. Fem prosent tar sjansen på å jobbe helt nakne.

(ledernett.no)

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS