Interschutz 2010
Interschutz 2010

Interschutz 2010 i Leipzig

Messen Interschutz - Der rote Hahn arrangeres av Deutsche Messe i Leipzig 7. - 12. juni 2010. 

Publisert

Interschutz 2010 går av stabelen i Leipzig i 2010. (Foto: Interschutz)

Messen er verdens største i sin bransje. Siden den bare går hvert femte år, blir de teknologiske forandringene i brann-, katastrofe- og sikkerhetsutstyr mange, og messen er derfor en god plattform for å profilere nye produkter og ideer.

Messen i 2005 hadde mer enn 1200 utstillere og ca. 130 000 besøkende, herav 30 000 fra utlandet. Tyskland var største utstillernasjon etterfulgt av Storbritannia, USA og Italia. Norge hadde fem utstillere: Danfoss-Esco, Helly Hansen Spesialprodukter, Matre Maskin, NOHA og Solberg Scandinavia.

I Leipzig

Interschutz foregår i 2010 på messeområdet i Leipzig med seks utstillingshaller og et stort uteareal. Produktspekteret går fra biler og brannslokkingsutstyr til førstehjelps- og redningsutstyr, personlig verneutstyr, kontroll-, måle- og signalutstyr til utstyr for brannstasjoner.

Selv om messen først finner sted om drøye ett år, er det så mange utstillere påmeldt at man allerede har begynt å plassere stands på messeområdet. Bedrifter som planlegger å delta, bør derfor ikke nøle med å melde seg på.

Ytterligere informasjoner på www.interschutz.de

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS