Lyshanske

Lyshanske for keivhendte

Arbeidshansker med innebygd lys slår an på det norske markedet.

Publisert

Utstyrsleverandøren Skydda kom med en slik hanske på slutten av fjoråret, men den var for høyrehendte. Nå kommer den også i en versjon for venstrehendte. Hansken kalt Guide 5005L ble opprinnelig utviklet for å løse problemet med å jobbe i mørke eller trange områder der lyset ikke kommer til. Løsningen var å montere en lysdiode på venstrehanskens pekefinger.

Først utviklet for elektrikere

Når den nå også kommer i en versjon med lysdioden på høyrehansken, har venstrehendte håndverkere den samme muligheten til å arbeide i mørket som høyrehendte. Hansken lyser på den hånden du ikke arbeider med, men holder og støtter med. Hansken har lysdioden montert på høyrehanskens pekefinger, slik at den kan lyse opp det punktet der du utfører arbeidet.Hansken ble utviklet først og fremst med elektrikere i tankene. De må ofte jobbe under dårlige lysforhold når de har stengt av strømmen. Nå har både for privatpersoner og andre yrkesgrupper, f.eks. sjåfører og mekanikere tatt hansken i bruk.

Enkel å bruke

Lyset slås på og av med knappen på hanskens overside. Dioden drives av to tre-voltsbatterier som er utskiftbare. Beregnet livslengde for batteriene er åtte arbeidstimer. Hansken er utstyrt med en automatisk avstengning av lampen etter ca. åtte minutter for å hindre at lysdioden blir stående på og batteriet tømmes.

Hansken selges på drøyt 300 salgssteder i Norge, alt fra mindre spesialbutikker til bygg- og industrivareforhandlere. Cirkaprisen i butikk er 105 kroner.For ytterligere informasjon, kontakt Skydda ved Morten Asmyhr, mobil: 98217729 eller e-post: http://www.skydda.no. Du kan også finne informasjon om hansken på nettstedet www.guide.eu.

"
Powered by Labrador CMS