(Foto: OSN Anleggsikring)

Sikre elementgjerder

Nye elementgjerder skal gi høy sikkerhet kombinert med at de er flyttbare.

Publisert

Hvert element består av et panel montert på stålfundament som fylles med betong. Med åpning for gafler er et helt element lett å flytte på, og de er enkle å koble sammen, ifølge leverandøren OSN Anleggsikring.

Også innendørs

(Foto: OSN Anleggsikring)

Elementgjerdene kalt Publifor har mange tilpasningsmuligheter, alt etter bruksområde og graden av sikringsbehov. Stålfundamentet har en glatt overflate som gjør at de også egner seg til innendørs bruk, og de vil heller ikke skalle av slik vanlige betongfundament gjør. Selve gjerdepanelet tilbys i ulike varianter, alt fra standard panel med masker - til gjennomsiktig polykarbonat i skuddsikker versjon.

Ekstrautstyr

I tillegg til ulike typer panel kan det monteres metallpigger eller enkle/doble trådholdere på toppen som ekstrautstyr for ytterligere sikring. Systemet har også portløsning, der portblad monteres direkte på elementene. Gjerdene kan leveres enten ferdig montert og klare til bruk, eller umontert og uten betongfyll for å spare transportkostnader.

Tilpasningsmulighetene gir mange bruksområder for gjerdene, for eksempel rundt byggeplass, ved transportterminaler, idrettsarenaer, under høysikkerhetsarrangement og andre steder med behov for mobil sikring.

Ta kontakt med leverandøren for nærmere opplysninger.

Powered by Labrador CMS