Statssekretær i ASD, Christel Kvam (H) overrakte prisen til en strålende fornøyd Mette Bugge. (Foto: Tora Herud)
Statssekretær i ASD, Christel Kvam (H) overrakte prisen til en strålende fornøyd Mette Bugge. (Foto: Tora Herud)

Sportsjournalist ble Årets seniorprofil

Journalist Mette Bugge i Aftenposten er tildelt prisen Årets seniorprofil 2016.

Publisert

Mangeårig sportsjournalist i Aftenposten, Mette Bugge (64) er tildelt prisen «Årets seniorprofil 2016» under den nasjonale konferansen for inkluderende arbeidsliv i Oslo.

– Mette er et forbilde for andre seniorer. Hun er aktiv, inkluderende og nytenkende, og har samtidig fornyet seg selv og journalistyrket på nye, digitale plattformer. Hun var blant annet den første som produserte nyhetssaker på mobil i Aftenposten. Vi er stolte av å tildele prisen til en person som bidrar til å synliggjøre seniorer som ressurs i arbeidslivet, sier direktør i Senter for Seniorpolitikk, Kari Østerud.

Viktig at avgangsalderen øker

Bugge, som har jobbet i Aftenposten i 39 år mottok nylig prisen på den nasjonale IA-konferansen (Inkluderende Arbeidsliv) på Radisson Blu Plaza i Oslo. Statssekretær Christl Kvam i Arbeids- og sosialdepartementet delte ut prisen på vegne av Senter for Seniorpolitikk.

– Jeg vil gratulere Mette Bugge med prisen Årets seniorprofil. Det er viktig for norsk samfunns- og arbeidsliv at avgangsalderen fra arbeidslivet øker. Da er det bra at Mette Bugge kan bekrefte at eldre arbeidstakere er fullt i stand til å fornye og omstille seg, sier statssekretæren.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS