(Foto: Honeywell Safety Products)

Refleksoverall til engangsbruk

En ny reflekskjeledress til engangsbruk er laget for kjemisk beskyttelse.

Publisert

For å holde brukerne trygge og synlige ved spesielt skitne oppgaver i høyrisikosektorer, er kjeledressen egnet for jernbane, luftfart, bygg og anlegg samt olje og gass, opplyser produsenten Honeywell Safety Products.

Reflekskjeledressen kalt Ne-Hon 6 er konstruert for å kunne brukes overalt, eller som et alternativ til alle andre typer refleksbekledning for å beskytte dem mot smuss. Den gjør det mulig å håndtere utfordrende oppgaver på en normal måte og samtidig ivaretar den ansvaret for at ansattes sikkerhet er oppfylt, og reduserer i betydelig grad høye vaskekostnader. Kjeledressen tas rett slett av og kastes ved endt skift, og på grunn av at den tar opp svært lite plass, kan den lett kan tas med slik at den når som helst er klar for alle uventede situasjoner.

Kjeledressen er sertifisert kjemikaliebestandig og fås i størrelsene S til XXXL.

Refleksegenskaper

Refleksegenskaper er oppnådd gjennom bruk av 100 prosent fluorescerende oransje polyester med refleksstriper. Videre er den utstyrt med elastikk i bakre linning, raglan-ermer for bevegelsesfrihet og en diamantformet kile i skrittet.

I tillegg til elastiske mansjetter og ankelstykker er det også satt inn tommelhull å hindre at ermene sklir opp, mens økt holdbarhet sikres gjennom et forsterket kneparti, ifølge produsenten.

For mer informasjon, kontakt leverandøren.

Powered by Labrador CMS