F.v. Administrerende direktør Pål Branderud, Markedssjef Frank Melbye og Salgssjef Tom Roger Melby er ydmyke og stolte over at Statkraft etter en lang prosess valgte Tranemo Workwear som sin leverandør av arbeidsklær, vernesko og verneutstyr (Foto Marius Viken).

Statkraft velger Tranemo

Tranemo Workwear AS er tildelt kontrakten for levering av arbeids- og verneklær, vernesko og verneutstyr til Statkraft Energi AS. Kontrakten er på tre år med opsjon på ytterligere to år.

Publisert

Forventet verdi på avtalen er mellom seks og ti millioner årlig, og avtalen kan dermed totalt være verdt opp mot 50 millioner kroner, heter det i en pressemelding fra utstyrsleverandøren. I tillegg til leveringer i Norge er det også åpnet opp for at Statkraft kan benytte avtalen i øvrige land Statkraft har virksomhet.

Statkraft er et statlig eid norsk kraftselskap med tilstedeværelse i mer enn 20 land. Statkraftkonsernet er i dag den største kraftprodusenten i Norge.

Egne flammehemmende tekstiler

Tranemo er en ledende europeisk leverandør av naturlig flammehemmende arbeidsklær. De siste årene har selskapet hatt stort fokus på utvikling av egne flammehemmende tekstiler tilpasset de ulike bransjene. Salgsselskapet i Norge er det svenske moderselskapets største eksportselskap målt både i volum og kroner. Tranemo er representert i åtte europeiske land og omsetter samlet for over 300 millioner kroner.

– Dette er en stor kontrakt for oss, og vi er ydmyke og stolte over at Statkraft etter en lang prosess valgte nettopp oss. Både vi og vårt moderselskap har erfaringer med kontrakter av dette omfanget. Dette vet vi har vært viktig for Statkraft, heter det fra selskapet.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS