Peter Geisler, har 34 år bak seg som eier og adm. direktør i Arbesko. Nå trekker han seg tilbake og overlater driften til nye eiere. (Foto: Arbesko)

Arbesko får nye eiere

Bergman & Beving har kjøpt samtlige aksjer i Arbesko Gruppen, men den svenske produsenten av arbeids- og vernesko kommer til å fortsette driften som et selvstendig selskap.

Publisert

– Dette kjennes svært positivt for både oss og kundene våre. Vi fortsetter å utvikle verne- og arbeidssko på vår spesielle måte, akkurat som før. Forskjellen er at vi har en ny, sterk eier bak oss, sier Peter Svensson, påtroppende adm. direktør i Arbesko.

En godt skodd familiebedrift

Arbesko er en suksessrik familiebedrift med egen forskning, utvikling og produksjon av verne- og arbeidssko, blant annet i Kumla i Sverige.

Skoprodusenten har en lang historie bak seg. Det som startet som en av Sveriges første partiskohandlere for fem generasjoner siden, er i dag en bedrift som omsetter for 200 millioner SEK pr. år og har cirka 120 ansatte. Arbesko er markedsledende innen verne- og arbeidssko, og er etablert både i og utenfor Norden. Salget foregår i nært samarbeid med flere av Nordens ledende bygg- og industriforhandlere.

Et naturlig valg

– Bergman & Beving var et naturlig valg som ny eier for å utvikle Arbesko i fremtiden, sier Peter Geisler, som etter 34 år som eier og adm. direktør mener salget av selskapet var et naturlig steg å ta.

– Morgendagens marked krever en evne og ressurser for kontinuerlig utvikling, noe som Bergman & Beving kan tilby. Vi på Arbesko ser fram til å fortsette vår positive og langsiktige utvikling sammen med våre kunder og forhandlere – og med en ny sterk eier som deler både våre verdier og mål, tilføyer Geisler.

Bergman & Beving utvikler konkurransedyktige løsninger for produkter og tjenester for profesjonelle brukere i bygg og industri. Virksomheten markedsfører sine varer via forhandlere i flere land.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS