Sperian-vernebrille-Alexia
Sperian-vernebrille-Alexia

Vernebriller for kvinner

En ny vernebrille er tilpasset en kvinnes ansikt og gir dermed optimal beskyttelse og komfort gjennom hele arbeidsøkten.

Publisert

(Foto: Sperian Protection)

Generelt sett er en kvinnes ansikt mindre og har mykere trekk enn en manns. Derfor bør brillene de bærer ha en tilpasset form. Dette er spesielt viktig når det gjelder vernebriller. For store vernebriller er ikke bare ubehagelige, de utgjør også en sikkerhetsrisiko fordi skadelige stoffer og gjenstander kan trenge gjennom glipene som oppstår, ifølge produsenten.

Vernebrilleserien Alexia er mindre over buen og har en kortere stang. Nesebroen er smalere enn på standardbriller.

To modeller

Brillen finnes i to modeller med et utvalg av linser. Samtlige linser er ripefaste på utsiden og varer derfor opptil tre ganger lenger. I sortimentet finnes det også linser med et belegg på innsiden som sørger for å holde brillen duggfri, noe som er en stor fordel under anstrengende arbeid eller i fuktige omgivelser.

Sperian Alexia W100

Modellen Alexia W100 har heldekkende sidebeskyttelse. Stengene er utformet med en optisk bue, og nesebroen er justerbar. Denne modellen finnes med linsene klar, sølv og macchiato. Modellen veier lite og har smale stenger. En tipunkts énlinsedesign gir et stort, perifert synsfelt. Alexia XV100 finnes med linsene klar og sølv. Samtlige modeller oppfyller kravene i gjeldende EN-standarder.

(Pressemelding)

Sperian Alexia XV100

For flere opplysninger, besøk hjemmesiden: www.sperianprotection.no

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS