Ørepropper-Moldex-1
Ørepropper-Moldex-1

To nye produkter fra Moldex

Nye åndedrettsmasker og ørepropper på bøyle er to nyheter fra verneutstyrsleverandøren Moldex.

Publisert

(Ill. foto: Moldex)

Den nye serien åndedrettsmasker 3000 AIR gir brukeren 260 prosent større filterflate enn tidligere vernemasker, noe som sørger for en reduksjon i pustemotstanden, ifølge leverandøren Moldex. Masken har et foldefilter med nesten tre ganger større filterflate, noe som gjør at det fanger opp mer faste aerosoler enn et slett standardfilter. Pustemotstanden øker derfor i langsomt tempo, og masken kan brukes over lengre tid. Dette gir en lavere totalkostnad for åndedrettsvern. Samtlige modeller finnes i to størrelser og leveres med låseklemme og justerbart bånd som gjør dem enkle å ta av og på. To av modellene er gjenbrukbare.

Den foldede filterteknologien tilpasser seg automatisk til ulike ansiktsformer, og en utvendig nettstruktur sørger for slitestyrke og lang levetid.

Ørepropper på bøyle

(Ill. foto: Moldex)

Nye ørepropper på bøyle gir maksimal bevegelsesfrihet uten resonanslyd. Øreproppene Waveband har en SNR-verdi på 27 dB og egner seg på arbeidsplasser med uregelmessige støynivåer. I motsetning til mange andre ørepropper på bøyle kan disse øreproppene bæres under haken eller på baksiden av nakken uten at det gir uønsket lyd på grunn av hodebevegelser.

Øreproppene veier kun 12 g. Bøylen har funksjonelle gripepunkt og en anatomisk utforming som følger ansiktets kontur med et bøyletrykk på 1,2 N. Proppene kan skiftes ut og har en støybarriere fremstilt av mykt SEBS–materiale.

For mer informasjon om produktene, besøk nettsiden www.moldex.se.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS