Kombinasjonssele-fra-Melbye

Ny kombinasjonssele

En ny kombinasjonssele er både en kroppssele, støttesele og sittesele.

Publisert

Ny kombinasjonssele. (Foto: Melbye Skandinavia Norge as)

Kombinasjonsselen Miller Revolution R6 Duraflex er godkjent etter standardene EN 358 (støttebelte), EN 361 (kroppssele) og EN 813 (sittesele). Det som skiller denne selen fra de tradisjonelle mastebeltene, er ifølge leverandøren Melbye blant annet:

* Hurtigjustering av skulderstropper. * Utforming av lårfester som gir støtte til setemuskulatur.

Hurtigjustering

Selen har spenner for hurtigjustering av skulderstroppene. Det gjør at man med et enkelt grep kan justere størrelsen på selen. De bevegelige leddene som sitter på hoften øker bevegeligheten i selen, og selen føyer seg etter kroppens posisjon.Alle bånd er utstyrt med små hemper som gjør at man unngår løse bånd som henger og slenger.Selen er utstyrt med en plastlomme der godkjenningen samt en blank kalender er festet. Det betyr at brukeren har full oversikt over hvor gammel selen er, samt når den ble kontrollert sist. Selen har også en ryggplate som beskytter mot støt, samtidig som den gir en bedre ergonomisk passform på hele selen. D-ringer rundt hele selen gjør at brukeren har mulighet til å feste verktøyvesker o.l. på flere steder.

For mer informasjon, kontakt leverandøren Melbye.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS