Skydda-App-for-iPad

App for personlig verneutstyr

Skydda lanserer en app for iPhone eller iPad. Appen skal hjelpe brukeren med å finne verneutstyrsprodukter som bidrar til en trygg arbeidssituasjon og høy produktivitet.

Publisert

(Ill.foto:Skydda)

Med denne appen kan du bla deg gjennom et tusentalls artikler i et produktsortiment på norsk, svensk, dansk, estisk eller engelsk, skriver Skydda på sine hjemmesider. Hele sortiment finnes tilgjengelig med produktbilder og tilhørende informasjon, i form av sertifiseringer, produktblad og tekniske detaljer.

Butikkfinner

Favoritter og viktige dokumenter kan lagres eller sendes på e-post. Gjennom funksjonen ”butikkfinner”, finner du nærmeste forhandler av Skydda-produktene. Appen er tenkt å komplimentere den tradisjonelle papirkatalogen og finnes tilgjengelig gratis for selgere, kunder og sluttbrukere på App Store.

Brukervennlig

Du kan blant alle bla gjennom alle produktkategorier og tusenvis av artikler i et enkelt grensesnitt og søke etter produkter ved hjelp av produktbetegnelse eller artikkelnummer.

Du kan også få vist bilder på skjermen og få informasjon som produkttekster, sertifiseringer og teknisk informasjon. Appen gjør det også mulig å lagre favoritter og dele produktinformasjon via e-post. Ved å se på kartet kan du så søke opp nærmeste forhandler av Skyddas produkter.

For ytterligere opplysninger, gå inn på nettsiden http://www.skydda.no/

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS