Høydejusterbar-stige-Hultaf

Høydejusterbar arbeidsplattform

En ny høydejusterbar arbeidsplattform skal gjøre det enklere å utføre arbeid i høyden.

Publisert

(Foto: Hultafors Group)

Dette hevder leverandøren Hultafors. Trappestigen fra Wibe Ladders har en plattform som kan justeres til situasjonstilpassede høyder for hver enkelt arbeidsoppgave. Sikkerhetskanten rundt plattformen og rekkverket i midjehøyde skaper sikkerhet i høyden, ifølge leverandøren.

Plattformen kan justeres i fire høyder mellom 1100 og 2000 mm. Høyden justeres med én hånd til et optimalt nivå for den enkelte arbeidsoppgave, og hjulene gjør det lett å plassere arbeidsplattformen på riktig sted.

Sklisikker plattform

Plattformen er sklisikret, og med målene 530 x 650 mm er det enkelt å skifte stilling på den. Plattformen er dessuten utstyrt med rekkverk på tre sider. Brukeren får dermed en plattform med plass til å jobbe trygt med begge hender. Plattformen har trinndybde 55 mm, noe som gjør at brukeren ikke behøver å holde seg med begge hender på tur opp eller ned.

Håndteres av én person

Arbeidsplattformen er lett å håndtere, én person klarer å sette den opp og slå den sammen. Dessuten er den utstyrt med hjul som er skånsomme mot gulvet, og som gjør den lett å transportere. Sideprofilene og trinnene er i aluminium og plattformen i stål. Hele arbeidsplattformen er pulverlakkert for å forhindre korrosjon og sverter ikke av på klær eller hender.

Det er kun tillatt å arbeide fra en anliggende stige i en kort periode, ifølge et EU-direktiv fra 2001. Det anbefales å bruke plattformer og stillas for en sikrere arbeidssituasjon.

For mer informasjon, besøk nettsiden www.hultaforsgroup.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka!Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS