Dekkduk-hekk-2

Dekorduker til byggeplass

Dekorduker skjermer byggeplassen og er positivt for miljøet.

Publisert

(Foto: OSN Anleggsikring)

Med noen enkle grep kan byggeplasser lett se mer innbydende ut og bli mindre fremtredende. Byggegjerder må benyttes for å gi en forsvarlig sikkerhet, men ved å feste på dekorduk glir de finere inn i miljøet rundt og gir en mer positiv opplevelse for dem som går forbi.

– Tradisjonelt har nok ikke byggebransjen vært så opptatt av hvordan byggeplassen fremstår, men vi ser nå at stadig flere etterspør løsninger for skjerming, sier Frode Rastad, daglig leder i OSN Anleggsikring i en pressemelding. Henvendelser gjelder både duker med ensfarget trykk og duker med dekor, for eksempel hekk eller mur.

God skjerming – bedre arbeidsforhold

Ifølge Rastad er slike dekorduker positivt for bransjen, og viser at man ønsker å ta mer hensyn til miljøet. Samtidig gir bruk av duk en god skjerming for de som jobber på plassen, og bidrar til bedre arbeidsforhold. Duker skaper vindfang, og god sikring av byggegjerdene, for eksempel ved hjelp av støttestag, er derfor viktig for å unngå skader.

HMS-info på duken

Duker kan fås i den kvaliteten og med det motivet som ønskes, opplyser leverandøren. Dekormotiv kan kombineres med for eksempel informasjon om byggeprosjektet, HMS-info, logo til entreprenør etc.

For ytterligere opplysninger, kontakt leverandøren.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uka! Abonnér på HMS-magasinet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS