Sarah Bridge.

Granberg får ny toppsjef

Sarah Bridge er ansatt som ny, administrerende direktør i Granberg AS på Bjoa. Hun får ansvar for hanskeprodusentens virksomhet i Norge, Sverige, De Forente Arabiske Emirater og Litauen.

Publisert

Sarah Bridge har 25 års erfaring innenfor den globale PPE-bransjen og har 13 år som direktør for Polyco i England. Før den tid var hun flere år hos North Safety Products, der hun jobbet som europeisk salgssjef for Norths tekniske produkter. Sarah Bridge har også vært formann i British Safety Industry Federation (BSIF), og er fortsatt aktivt involvert som styremedlem i organisasjonen.

Ingeniørutdannet

Av utdanning har Sarah Bridge en mastergrad i ingeniørfag, og hun har spesialisert seg på håndvern over flere år. Hun er opptatt av teknisk innovasjon med tanke på arbeidshansker, samt å forbedre sikkerhet, komfort og produktivitet på arbeidsplassen med spesielt søkelys på farlige arbeidsoppgaver og arbeidsmiljøer.

Arbeidssted Bjoa

Sarah Bridge vil være stasjonert ved Granbergs hovedkontor på Bjoa, men vil også være på reisefot i store deler av Europa og utenfor Europa for å implementere selskapets strategiske visjon, og hun ser fram til å møte så mange av bedriftens kunder og hanskebrukere som mulig.

Ole M. Granberg vil fortsette i selskapet som arbeidende styreformann, ha overoppsyn med alle aspekter av virksomheten og fokusere på bedriftens globale ekspansjon, strategiske bedriftsutvikling, samt teknisk innovasjon av nye produkter.

(Pressemelding)

Dette er Granberg AS

Granberg AS har siden 1961 utviklet og produsert arbeidshansker. Bedriften har vært industriledende på det norske markedet i mange år, med hovedkontor i Bjoa i Norge. I tillegg har selskapet kontor og lager i Falkenberg i Sverige, som dekker det europeiske markedet – samt kontor og lager i Ras Al Khaimah i De Forente Arabiske Emirater, for markedet i Midt Østen.

Powered by Labrador CMS